Post by tratlizamgaring on Feb 10, 2022 18:52:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code πολλά χρυσά ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Μου άρεσε η ενημέρωση με τα νέα προχωρημένα επίπεδα. Είναι ένα πολύ απλό διασκεδαστικό παιχνίδι. Αλλά πρόσφατα δεν μπορώ πλέον να κλείσω το παράθυρο με τη διαφήμιση, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω 6 ή 7 δευτερόλεπτα κάθε φορά που εμφανίζεται μια διαφήμιση. Δεν ακούγεται τίποτα, αλλά όταν λαμβάνετε μια διαφήμιση κάθε φορά που ξεπερνάτε ένα επίπεδο, γίνεται τόσο ενοχλητικό.
πολου καλο
Περνάς την ώρα σου ....
Ήταν φοβερό μέχρι την τελευταία ενημέρωση. Η τελευταία ενημέρωση είναι εξαιρετικά συζητητική.
Τι είναι οι καρδιές;;;;;;
Ανοίγει τον εγκέφαλο και καθαρίζει τους ιστούς του στάχυ ή ωραία γραφικά που παίζονται εύκολα
Εντάξει.
Υπέροχο για να περνάει η ώρα!
Ένα κλασικό παιχνίδι για να σκοτώνεις χρόνους με εξαιρετικά εφέ χωρίς υστέρηση. Ήταν το αγαπημένο μου στην αρχή. Στη συνέχεια, δεν μπορείτε να βρείτε τρόπο να βγείτε ή να αποθηκεύσετε το παιχνίδι.. Επανεκκινεί αυτόματα το παιχνίδι όταν η οθόνη μου είναι κλειδωμένη. Ήταν η υψηλότερη βαθμολογία μου εκείνη τη στιγμή Αυτή είναι η 1η κριτική μου όλων των εποχών και ποτέ δεν είχα απογοητευτεί τόσο πολύ από μια εφαρμογή πριν Λυπάμαι να απεγκαταστήσω τώρα, αν το παιχνίδι βελτιωθεί, μπορεί να το παίξω ξανά.. Διορθώστε και βελτιώστε Ευχαριστούμε για το υπέροχο παιχνίδι
Υπάρχουν μερικά κομμάτια που είναι δύσκολα αλλά είναι ωραίο παιχνίδι
Panda Panda Run: Panda Runner Game የእንቅስቃሴ jukb
"Please Enjoy This Block Puzzle Game.", δεν λέει σε κανέναν τι ενημερώθηκε. Τι ενημερώθηκε;
Είναι ωραίο να παίζεις ότι ήταν διασκεδαστικό και αστείο, αν νομίζουν ότι δεν θα το πάρεις, γκρίζα μπλοκ έρχονται να πουν ότι χάνεις, αλλά τα κατάφερα 🤣
Πάρα πολλές μεγάλες διαφημίσεις Facebook - χωρίς χρόνο αναπαραγωγής...
Μου αρέσει πόσο διαφορετικό είναι αυτό το μπλοκ παιχνίδι από όλα τα άλλα. Το μόνο μειονέκτημα θα ήταν ότι το πήρα πρώτα στο tablet μου και πλήρωσα για να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις. Πήγα και το κατέβασα στο κινητό μου και δεν συγχωνεύεται. Πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή και να πληρώσω ξανά (αν εμφανιστεί ποτέ για να το πάρω).
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι χαλαρωτικό και εθιστικό, αλλά δεν είναι γεμάτο με διαφημίσεις. Μόλις υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις πατάω απεγκατάσταση. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα ΑΛΛΑ Πραγματικά δεν μου αρέσει το πώς η νεότερη έκδοση σας κάνει να χρησιμοποιείτε και τα 3 μπλοκ στο κάτω μέρος της οθόνης πριν στείλει νέα. Η προηγούμενη έκδοση έστελνε ένα νέο μπλοκ κάθε φορά που τοποθετούσατε ένα. Αυτό έκανε ένα ΠΟΛΥ πιο ρέον και ευχάριστο παιχνίδι
Ωραίο παιχνίδι με τα πόδια. Θα μου άρεσε να δω τη μέση βαθμολογία μου επίσης, και όχι μόνο την υψηλή βαθμολογία μου. μια υψηλή βαθμολογία σημαίνει "τύχη" να πάρεις τα σωστά κομμάτια, αλλά ο μέσος όρος θα σου δώσει μια ένδειξη για το αν γίνεσαι καλύτερος στο πώς χρησιμοποιείς αυτά που παίρνεις.
Καλό παιχνίδι αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις
Block Puzzle თავსატეხი xzsb
Στο επίπεδο 1790 το παιχνίδι δεν τρέχει... ακόμα φορτώνει από 3 μέρες...βοηθήστε με
Block Puzzle Puzles dea
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι
Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών, όσο και να προσπαθείς δεν μπορείς να γεμίσεις τα μπλοκ από σένα. Αυτόματα έρχονται μόνο τα ανεπιθύμητα μπλοκ. Τέτοια σπατάλη και χρόνο επίσης. Θα απεγκατασταθεί
Ωραίο παιχνίδι και πέρασμα χρόνου
Εξαιρετικό παιχνίδι για την εξάσκηση των οπτικο-χωρικών δεξιοτήτων σας. Πολύ πλάκα!!
Περνάει καλά όταν η κόρη μου κάνει on line μαθήματα. Καλή εγκεφαλική εργασία με μπλοκ και χρώματα.
Το λατρεύω. Είναι επίσης εθιστικό. Κάπως κοντά στον πραγματικό όρχι αλλά είναι αρκετά καλό για μένα.
Καθηλωτικά παιχνίδια. Το πιο ευχάριστο.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και για κάποιο λόγο θεωρώ ότι το να παίζεις είναι κάπως χαλαρωτικό
Καλό αλλά όχι καλύτερο από άλλα παζλ εφαρμογών παιχνιδιών
Block Puzzle புதிர் oec
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, συνιστώ σε όλους να κατεβάσουν αυτό το παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι αφού παίξετε αυτό το παιχνίδι ζητά μια ακόμη ευκαιρία εάν θα δείτε μια προσθήκη και την απορρίψετε, τότε επίσης δείχνει προσθήκη χωρίς να δίνει επιπλέον ευκαιρία. . Θα ζητούσα από τους προγραμματιστές να λύσουν αυτό το πρόβλημα. . Διαφορετικά αυτό το παιχνίδι αξίζει να έχει 5 αστέρια. . Μόλις το επεξεργάστηκα πρώτα του έδωσα 5 αστέρια
Μου αρέσει γιατί είναι ένα απλό και χαριτωμένο παιχνίδι και επίσης αγχωτικό, ανακουφίζει από το άγχος. Το παίζω κάθε βράδυ γιατί μου αρέσει πολύ. Υπάρχουν πολλά επίπεδα ή κλασικές κατηγορίες που παίζω πάντα, οπότε το απολαμβάνω.
Εκτιμώ πολύ αυτό το παιχνίδι και το άγχος maganda rin pampa Wala 😊
Του. Τοσο καλα &. πολύ αστείο παιχνίδι παζλ. Μου αρέσει . Ευχαριστώ, 👍👍👍
Εξαιρετικό!!!!!!! Ξεχνιέμαι εντελώς όμως!!!!!
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις είναι ακατάλληλες για παιδιά. Μια διαφήμιση με μια γελοιογραφία ενός άνδρα που πιάνεται να έχει σχέση παίζει σχεδόν σε κάθε διαφήμιση. Είναι ντροπή που έχουν ακόμη και τέτοια παιχνίδια, αλλά χειρότερο είναι ότι διαφημίζονται σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι ασφαλές για να παίζουν τα παιδιά. Έπρεπε να απεγκαταστήσω λόγω αυτής της διαφήμισης.
Οι διαφημίσεις περιμένω, αλλά απεικονίζουν γυναίκες που κακοποιούνται από ανεύθυνους άνδρες, οι οποίοι στη συνέχεια αφήνονται να γίνουν ανύπαντρες μητέρες. Όχι αυτό που χρειάζεται να δουν τα παιδιά και η κοινωνία. Σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να εμφανίζονται δυνατές υγιείς γυναίκες και άνδρες
Χωρίς οδηγίες, δεν ξέρω αν μπορείτε να περιστρέψετε μπλοκ. 😞
Οι έλεγχοι είναι τρομεροί. Τα μπλοκ δεν συνδέονται σωστά με τις κινήσεις μου.
Καλή βοήθεια στο πέρασμα του χρόνου.
Είναι σούπερ καταπληκτική
Απόλαυσα να το παίζω πολύ, έως ότου άρχισαν πάρα πολλές διαφημίσεις ταυτόχρονα, μια διαφήμιση τη φορά θα ήταν μια χαρά, αλλά 4 διαφημίσεις πίσω στην πλάτη είναι πάρα πολλές.
Παλιά το αγαπούσα. Ωστόσο, μετά την πρόσφατη ενημέρωση, δεν μπορώ να παρακολουθήσω προσθήκες για να προσθέσω νομίσματα, ούτε η περιστροφή ενημερώνεται, οπότε το παίζω λιγότερο. Προτίμησα την αρχική έκδοση.
Διαφημίσεις διαφημίσεις διαφημίσεις! Μισείτε το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης. Και αν έχουμε επιλέξει να απενεργοποιήσουμε τον ήχο, οι διαφημίσεις δεν πρέπει να ακούγονται.
Πολύ ωραίο, πάντα χαρούμενο που το παίζω ακόμα πολύ καλό, το λατρεύω, ευχαριστώ. Συνέχισε να είσαι ωραία, μου αρέσει να το παίζεις.
Διασκεδαστικό, πάρα πολλές διαφημίσεις. Πρέπει να κλείσετε το παιχνίδι και να ξεκινήσετε ξανά μετά από μια διαφήμιση. Σούπερ εθιστική διασκέδαση όμως
Μπορώ απλά να παίξω... χαλαρωτικό αλλά και προκλητικό... Μου αρέσει πολύ ως παραγωγικός περαστικός χρόνου.
Υπέροχο παιχνίδι, σαν το προηγμένο παιχνίδι. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι. Ομαλό παιχνίδι και εύκολο στην κατανόηση και διασκεδαστικό επίσης. Μην σκέφτεστε δεύτερη φορά για αυτό το παιχνίδι, είναι καλό.
Ωραιο παιδια
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Όσο περισσότερο το παίζετε, γίνεται πιο ενδιαφέρον