Post by tratlizamgaring on Feb 10, 2022 19:11:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone złoto ▞▞▞
▞▞▞ Lily Diary : Dress Up Game 2022 version ▞▞▞
Eww nudna gra, nie pobieraj jej i jest tak opóźniona, że potrzebujesz Wi-Fi danych, aby w nią grać🙄🗑️🤮🤮🤮
nie można zainstalować
Polecam PitzMarker
To jedna z moich ulubionych gier, jest tak relaksująca i idealna, jeśli się nudzisz. Styl artystyczny i ilość opcji ubrań, włosów i akcesoriów jest niesamowita i stale się aktualizuje, więc nigdy nie zabraknie Ci rzeczy do zabawy.
to trochę nudne, grałem w to od bardzo dawna i używam mojego konta auties😅😅
Super fajna gra polecam😊😎
Fajnie, bo uwielbiam tworzyć własne pomysły i wyglądać na efekt końcowy. Jeśli możesz dodać do gry katalog „pozy”, będzie super
Nie mam gry, ale mam ją teraz, ale zanim ją dostałem, spojrzałem na komentarze i myślę, że teraz jest to dobra gra, więc dziękuję za osoby, które przesłały komentarze.
Jest fajny Zwłaszcza gdy jesteś na dole, może ochłodzić twoje wibracje
Ta gra jest zbyt urocza i urocza
Myślę, że ta gra jest dobra, ale nie tak dobra. mam na myśli, że jeśli możesz ulepszyć tę grę lub dodać więcej składników, będzie świetnie! kocham dzianiny, ale dzianin nie ma za dużo ( odinstalowałem tę grę wczoraj, bo była trochę nudna?
idk, dlaczego właśnie usłyszałem dźwięk, ale wszystko czarne.
Witam! Seyeon Soft to bardzo dobra gra. Jest w trybie offline, co oznacza, że możesz grać bez Wi-Fi lub danych mobilnych. Ma różne opcje do wyboru i są piękne. Ale mam 4 gwiazdki, ponieważ po kliknięciu koszyka widać gamepassy i były tak piękne, ale dobrze wiesz, że pomyślimy „jak zapłacimy, ale chcę tego… lub… „kto w ogóle zapłaci za grę?”. proszę, zrób więcej sukienek i przedmiotów Powodzenia, że ta gra wkrótce wybuchnie Seyeon soft! ~~~
To słodkie.
Bardzo fajna gra. Każdy znajdzie coś dla każdego każdego:) jak najbardziej polecam. Pozdrawiam.
Lily Diary : Dress Up Game Casual bcn
Na początku było dobrze, ale potem chciałem zrobić 3 porson, który się nie ładował, więc usunąłem wszystkie moje avter, ale nie pozwoliło mi stworzyć nowej postaci
Powodem, dla którego dałem mu 3 gwiazdki, jest to, że 1) brak dostosowania kolorów do ubrań 2) usuwa awatar, gdy wychodzę z aplikacji do pracy 3) niewiele ubrań 4) potrzebuję więcej akcesoriów 5) nie mogę umieścić więcej niż 4 znaków, aby może zrobić zdjęcie grupowe
Kocham ten gram
Lubię tę grę i możesz ją ubrać, a ja bardzo kocham tę grę💖💖💖💖
Urocza grafika jak ich inne gry, ale szczerze mówiąc, opcje ubioru są wyjątkowo nudne w porównaniu z Pastel Girl. Wydaje mi się, że w końcu zostanie dodanych więcej strojów, ale nie podobało mi się to na tyle, aby wyjść poza zrobienie jednej lalki ze względu na opcje strojów.
UWIELBIAM TĘ GRĘ, jest tak dobra, że nie opóźnia się, jak większość rzeczy, jedyną rzeczą, której nie lubię, są dodatki, ale nadal daję jej 5 🌟
Nie można zapisać znaków, zezwól na zapisywanie danych.
super urocza i zabawna, najlepsza niestandardowa gra z postaciami, w jaką kiedykolwiek grałem w tym stylu
Como conseguir dentes mais brancos? - PharmaKin
Uwielbiam tę grę, ale musi mieć chmurę, abyśmy nie stracili naszych postaci. Również różne typy ciała i bardziej kręcone włosy byłyby o wiele lepsze! Poza tym zdałem sobie sprawę, że kiedyś były pulchne twarze i nie mogę ich znaleźć, co mnie smuci
Typowy Dres - APK Tools
To bardzo dobra gra… po prostu aktualizacja trwa zbyt długo.
Uwielbiam tę grę, która jest zabawna, co kiedykolwiek chcesz zrobić, jest idealne dla mojego życia, więc daję 3 gwiazdki
Uwielbiam to, ale pobieranie jest bardzo powolne
Bardzo fajna gra, wiele opcji odzieży zdecydowanie polecam
Fajnie, że zawsze jestem (od poniedziałku do niedzieli) PODOBNIE GRĘ ❤
Chciałbym dodać więcej niż 5 znaków. To trochę denerwujące
Bardzo fajna gra minus jeden ze sylwetki nie mozna zmieniac
Ta gra jest super!!!!
When Siddalee Walker, oldest daughter of Vivi Abbott Walker, Ya-Ya extraordinaire, is interviewed in the New York Times about a hit play she's directed,
Nie podoba mi się ta aplikacja, ponieważ awatar A jest o wiele za mały, a B jest niejasny.
To źle, bo ładuje się w instalacji Insteagrma
Dobra gra
Lily Diary : Dress Up Game פנאי niai
Wypróbowałem go po zainstalowaniu... już go uwielbiam, ale nie ma opcji na pozy? Bardzo bym chciał, gdyby musiał robić coś, nie tylko trzymać ręce awatara na plecach… dziękuję… ciągle twórz dobre gry 😊 polecam dla tych, którzy lubią się przebierać i dla tych, którzy szukają przeszłości 💜
Ta gra jest dobra, ale nie za bardzo. Myślę, że trzeba przejść od grantu do tyłu i dookoła i stylu akcji
Lily Diary : Dress Up Game פנאי niai
Super świetna aplikacja! Ta aplikacja jest niesamowita i urocza💗☺️, ale chciałbym wybrać opcję kolorystyczną dla ubrań! 👗W każdym razie oceniam tę aplikację na 5 gwiazdek🌟😊
Kocham to i mogę zrobić anime i jest tak wiele i tak bardzo go kocham!
Gra jest cudna!!!polecam abonencka jest bardzo dużo ubreń itp.uwielbiam tą grę
Lily Diary : Dress Up Game Casual bcn
Gra jest fajna i prosta, ale żałuję, że nie mogę zrobić więcej kombinacji niż tylko całości, jak w niektórych zestawach, które wolę rozdzielać, aby połączyć z czymś lepszym. Mam też nadzieję, że będę w stanie robić różne pozy nie tylko z tych, które wybieramy.
Aplikacja Cudowna! Można stworzyć ok 2k postaci jest mnóstwo do wyboru np. włosów, ciuchów, kolorów i dodatkow wszystko działa i jest super! Postacie się zapisją samą tylko szkodę ze nie można ich nazwać :/
To dobra gra, ale może możesz dodać więcej ubrań i więcej stylów, proszę
Jail Break : Cops Vs Robbers Rollenspel wyko
Uwielbiam tę grę. Próbowałem ją pobrać i powiedział, że ta aplikacja już nie działa. Spróbuj ponownie później. Próbowałem 3 godziny później i nie pozwoliło mi wejść. Nie polecam tej gry.
Tla gra jest ok ale nie koniec grą prakuje prezentw jak więcej zwierząt i roślin , oceniam grę na 3 na 5 a tak to ok to ocena 3 więc pa pa 🎮
Tak bardzo kocham tę grę! Niestety, ta reklama wciąż się pojawia i nie ma przycisku „X”, aby się jej pozbyć, więc muszę dotknąć reklamy i zamknąć aplikację. Czasami zbliżam się do końca tworzenia mojego awatara i nie zapisuje go, ponieważ zamknąłem aplikację z powodu reklamy. Czy to się ze mną dzieje, gdy korzystam z Chromebooka? A może to tylko usterka? Pls ktoś mi pomóż, jestem tak wściekły przed tym. :C edytuj: OK, przeczytałem tylko kilka innych recenzji i ktoś inny również powiedział, że dostał reklamę nie do pominięcia!